انتخاب زبان
plus
reset
minus
plus
minus
۰
plusresetminus
هشتمین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران به ریاست «محمدصادق معتمدیان» استاندار تهران، دبیری «سید محمدرضا گلدانی» رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران و با حضور «محمد سراج» و‌ «حسین حق وردی» نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونین استاندار، مدیران کل دستگاه های اجرایی استان تهران و مسئولان محلی در شهرستان قدس برگزار شد.
در ابتدای این جلسه «سید محمدرضا گلدانی» رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: پیش از این، جلسات شورای برنامه ریزی و توسعه، ماهیانه برگزار می شد و با توجه به حضور پررنگ مقامات استانی در شهرستانها، تعداد جلسات شورا به دو نشست در ماه افزایش یافته است.
وی یادآور شد: تاکنون ۱۲ نشست شورای برنامه ریزی در شهرستان های استان تهران برگزار شده و اعتبارات تمامی پروژه‌ای عمرانی مصوب شورا در بودجه سال ۱۴۰۴ پیش بینی و تامین شده است.
«محمد صادق معتمدیان» استاندار تهران نیز در ادامه گفت: مصوبات جلسه امروز در چارچوب نقشه راه توسعه شهرستان تنظیم شده و بر اساس بررسی های میدانی، سرانه ها و مطالبات مردم و مسولیت تنظیم شده است.
وی، افزایش سرانه آموزشی را از مهمترین اولویت های شهرستان قدس بیان کرد و افزود: با تلاش مجموعه مدیران استانی و شهرستانی اقدامات خوبی آغاز شده و با بهره‌مندی از تمامی ظرفیت ها، ان شاالله در سایه همدلی، گام های بلندی برای رفع نیازهای مردم و پیشرفت شهرستان برداشته خواهد شد.
استاندار تهران با اشاره به اینکه ساخت ۱۵۷۵ کلاس درس در شهرستان قدس کافی نیست و با چالش فضای آموزشی در این شهرستان مواجه هستیم، گفت: ۳۵ مصوبه در سفر به شهرقدس تصویب شد. 
وی افزود: اگر ما امروز گردهم آمدیم که برنامه های توسعه ای در حوزه های مختلف را تنظیم و تصویب کنیم، بدلیل وجود امنیت پایداری است که باید از تمامی خدمتگزاران این عرصه تشکر کنیم.

 
https://thmporg.ir/vdcc.1qma2bqiola82.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما