انتخاب زبان
plus
reset
minus
plus
minus
۰
plusresetminus
همزمان با میلاد با سعادت حضرت زهرا (س)، مراسم گرامیداشت مقام زن، نوزدهم آذر ماه با حضور «حسین سپهری» رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران برگزار شد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در جمع بانوان شاغل این سازمان با اشاره به جایگاه والای حضرت زهرا (س) به‌عنوان الگوی زن مسلمان، خاطرنشان کرد: تکریم مقام زن در جامعه اسلامی، نه تنها یک وظیفه اخلاقی و دینی است، بلکه عامل مهمی برای تحکیم خانواده و تقویت نقش مهم بانوان در جامعه محسوب می‌شود.
«سپهری» با بیان اینکه بانوان ستون اصلی خانواده و نقش‌آفرینان جدی در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و مدیریتی هستند، یادآور شد: جامعه ای صالح می شود که افراد صالح، نقش آفرینان آن باشد و در این میان، زنان جایگاه والا و مهمی در تربیت و هدایت جامعه ایفا می کنند.
وی از بانوان شاغل در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران که با تلاش و تعهد خود، سهم بسزایی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان دارند تشکر کرد و افزود: مجموعه شاغلین این سازمان، همانند یک خانواده هستند و برای خدمت به مردم شریف استان تهران از هیچ کوشش دریغ نخواهند کرد.
در پایان این مراسم از بانوان شاغل در سازمان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران با اهدای لوح تقدیر و هدایا قدردانی شد.
https://thmporg.ir/vdcf.jdeiw6dmxgiaw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما