انتخاب زبان
plus
reset
minus
plus
minus
۰
plusresetminus
گردهمایی مسئولان و کارشناسان معاونت فنی، زیربنایی و تولیدی سازمان برنامه و بودجه کشور به همراه مدیران و کارشناسان نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانها از ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت سال جاری در مجتمع بهارستان شهرستان نوشهر برگزار شد.
گردهمایی مدیران نظام فنی و اجرایی کشور برگزار شد

در این گردهمایی ابتدا «حمید امانی همدانی» معاون فنی، زیربنایی و تولیدی سازمان برنامه و بودجه کشور از طریق سامانه ارتباط برخط پس از بیان اهداف و ضرورت برگزاری گردهمایی به آماده سازی سامانه ساجات 2 با درجه هوشمندی بالا  و واگذاری اختیارات به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانها اشاره داشت. وی بحث واگذاری اختیارات به استانها را از جمله موارد مهم و قابل توجه رییس جمهور دانست و مساعدت و همکاری کلیه استانها را  برای راه اندازی این سامانه و سایر امور مربوطه را خواستار شد.
وی همچنین به لزوم توجه به نوآوریها و استفاده از تجربیات سایر کشورها تأکید داشت و گفت: در مباحث و جلسات باید تا حد امکان از روزمرگی پرهیز نمود و سعی شود تا مباحث و راهکارهای جدیدی برای حل مشکلات و پیشرفت کشور ارائه گردد.
در ادامه «سید جواد قانع فر» رییس امور تشخیص صلاحیت مشاوران و پیمانکاران رویکردهای کلی در نظام فنی و اجرایی را  به شرح زیر مطرح کرد:
  • ارتقاء اثر بخشی و هوشمند سازی سامانه تشخیص صلاحیت
    صلاحیت مجریان به عنوان یکی از رویکردهای جدید در نظام فنی و اجرایی کشور
وی با اشاره به ماده 34 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور در خصوص پیاده سازی نظام فنی و اجرایی یکپارچه به موضوع سامانه های مختلف اطلاعاتی اشاره کرد و بیان داشت که ضمن رعایت دقت لازم در انجام وظایف محوله به تسریع در انجام کارها توجه شود. وی در این رابطه دو راهبرد زیر مطرح کرد:
  • لزوم تسریع در انجام کارها و توجه به هوش مصنوعی
    مشارکت همه ذینعان و مدیران نظام فنی و اجرایی
سپس «سعید وکیلی» رییس امور نظام فنی و اجرایی ضمن اشاره به اهداف این گردهمایی از جمله شناخت مشکلات و چالش ها، شناسایی ظرفیت ها و انتقال تجربیات و انسجام و هماهنگی در خدمت رسانی و بیان انتظارات و دیدگاهها، توضیحاتی جامع در رابطه با فرآیند تهیه پیش نویس سند نظام فنی و اجرایی یکپارچه ارائه کرد و به نظرخواهی از انجمن ها و نهادهای مختلف در تهیه آن اشاره داشت و برخی ویژگی های مهم این سند را به شرح زیر برشمرد:
  • ایجاد یکپارچگی در نظام فنی و اجرایی یکپارچه
    کاهش تصدی گری در امور غیر حاکمیتی و تبیین نقش راهبردی
    تحقق اهداف و ضمانت های لازم
    ارائه راهکارهای لازم برای حل مشکلات و چالش های پروژه های کشور
در ادامه، جلسات تخصصی و کارشناسی گردهمایی با حضور رؤسا و معاونان و کارشناسان امور تشخیص صلاحیت مشاوران و پیمانکاران و امور نظام فنی و اجرایی  با  مدیران و کارشناسان نظام فنی و اجرایی استانها همزمان در سه کارگاه تخصصی برگزار شد. دراین نشست ها مسائل و مشکلات بخشنامه ها و برنامه ها و دستورالعمل های جدید مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
عناوین مباحث
  • شیوه نامه تشخیص صلاحیت مشاوران
    دستورالعمل رسیدگی به تخلفات پیمانکاران
    ضوابط جدید مالی و قراردادی خدمات پیمانکاری
    الگوی نظارت و نقش سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و ارزیابی عملکرد تشخیص صلاحیت سازمان مدیریت و
    برنامه ریزی استان
    ضوابط جدید فنی و الزامات سند نظام فنی و اجرایی یکپارچه در تهیه آنها
    ضوابط جدید مالی و قراردادی خدمات مشاور
    تشخیص صلاحیت مجریان و ارتباط و همکاری با مدیریت نظام فنی و اجرایی استانها در بررسی صلاحیت پایه های بالاتر و تدوین پیش نویس بخشنامه ها
    گزارش عملکرد شورای فنی استانها و اصلاح آیین نامه مرتبط
    نحوه تعامل با مدیریت نظام فنی و اجرایی استانها برای شاخص های تعدیل و فهارس بهای پایه
در پایان گردهمایی ابتدا «محمدمهدی نژادی» رییس دبیرخانه شورای عالی فنی، برخی نکات پیش نویس دستورالعمل داوری در قراردادهای عمرانی از جمله واگذاری داوری قراردادهای عمرانی برای خواسته تا سقف مبلغ سه برابر نصاب معاملات متوسط به شورای فنی  استانها اشاره داشت. سپس نظرات برخی استانها در این رابطه مطرح شد و مقرر شد نظرات به صورت مکتوب به دبیرخانه شورای عالی فنی کشور ارسال شود.
در پایان مقرر شد سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانها، دیدگاهها و نظرات خود را در رابطه با مباحث مطروحه در گردهمایی به امور نظام فنی و اجرایی و امور تشخیص صلاحیت مشاوران ارسال نمایند و در خصوص انجام امور مربوط به تشخیص صلاحیت مشاوران و پیمانکاران در پایه 2 نیز اعلام آمادگی نمایند.
 
https://thmporg.ir/vdcb.9bzurhb8fiupr.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما