انتخاب زبان
plus
reset
minus
plus
minus
۰
plusresetminus
یازدهمین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران به ریاست «محمدصادق معتمدیان» استاندار تهران، دبیری «حسین سپهری» رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران و با حضور «ابراهیم عزیزی» و «حسن قشقاوی» نماینده مجلس شورای اسلامی، معاونین استاندار، مدیران کل دستگاه های اجرایی استان تهران و مسئولان محلی در شهرستان بهارستان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه «حسین سپهری» رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در سخنانی با اشاره به شاخص های توسعه شهرستان بهارستان و مقایسه آن با وضعیت استان، یادآور شد: این شهرستان با گنجایش ۹۷۵۵ نفر در هر کیلومتر، یکی از متراکم ترین مناطق جمعیتی در کشور است و این موضوع موجب بروز چالش‌های متعددی در حوزه‌های زیرساختی، خدمات عمومی، حمل‌ونقل و بهداشت شده است. وی یادآور شد: در زمینه تأمین سرانه‌های آموزشی، فضای ورزشی و امکانات درمانی، وجود جمعیت بالا باعث شده تا نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و تخصیص منابع ویژه برای این شهرستان بیش از پیش احساس شود. 
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران همچنین ساخت و ساز غیر مجاز، رشد سریع شهر نشینی، سکونت گاه های غیر رسمی، پایین بودن فضاهای فرهنگی، ورزشی و بهداشتی، راه های ارتباطی و مشکلات زیست محیطی و ترافیک را از دیگر مشکلات «بهارستان» برشمرد.
«سپهری» شاخص فضای آموزشی این شهرستان را کمتر از میانگین استانی برشمرد که برای رسیدن به سرانه مطلوب نیاز به ساخت ۱۱۹ مدرسه وجود دارد. وی گفت: در حوزه درمان نیز به یکهزار تخت بیمارستانی نیاز است که به سرانه کشوری برسیم.
وی افزود: ۸۵ درصد از روستاهای شهرستان بهارستان از طرح هادی برخوردار است و این امر نشان‌دهنده توجه ویژه به توسعه روستایی و ساماندهی کالبدی سکونتگاه‌های غیرشهری در این منطقه است.
در ادامه «محمد صادق معتمدیان» استاندار تهران  با اشاره به لزوم تنظیم برنامه ای جامع برای تامین و خلق منابع مالی به‌منظور تکمیل پروژه های عمرانی، یادآور شد: برای تامین منابع مالی در شرایط محدودیت بودجه عمومی، می توان از راهکارهای متنوع و ترکیبی بهره گرفت.
وی افزود: برای تامین و خلق منابع مالی جدید، نیاز به برنامه ریزی جامع و کاهش وابستگی به بودجه عمومی لازم است تا سرعت توسعه، افزایش یابد.
وی اظهار داشت: بهارستان از جمله شهرستان‌های پرتراکم استان است که به دلیل جمعیت بالا، از نظر سرانه‌های درمانی، بهداشتی و آموزشی با کمبودهایی مواجه است که باید جبران شود.
معتمدیان در بخش دیگری از سخنان خود، چالش اصلی استان تهران را حوزه حمل‌ونقل دانست و گفت: باید ظرفیت‌های حمل‌ونقل عمومی در سطح استان و شهرستان بهارستان افزایش یابد تا بخشی از مشکلات ساختاری در این زمینه برطرف شود.
وی تاکید کرد: ساختار و نوع حکمرانی استان تهران متناسب با شرایط موجود تغییر و بهبود یافته است تا بتوانیم در انجام مأموریت های ابلاغی، به خوبی ایفای نقش کنیم.
در ادامه، «ابراهیم عزیزی» و «حسن قشقاوی» از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم هم‌افزایی میان نهادهای اجرایی و تقنینی، خواستار تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی و توجه ویژه به عدالت توسعه‌ای در مناطق محروم شدند.
https://thmporg.ir/vdch.znqt23nxmftd2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما