ظرفیت ها و مشکلات شهرستان پاکدشت در شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران بررسی شد
دومین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران در سال جدید به ریاست «محمدصادق معتمدیان» استاندار تهران، دبیری «سید محمدرضا گلدانی» رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران و با حضور «محمد سراج» و «فرهاد بشیری» نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونین استاندار، مدیران کل دستگاه های اجرایی استان تهران و مسئولان شهرستانی، دهم اردیبهشت ماه در پاکدشت برگزار شد.
در ابتدای نشست، «سید محمدرضا گلدانی» رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با اشاره به اینکه شهرستان پاکدشت ششمین مقصد شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران در شهرستان های استان است، افزود: تقویت شاخص های توسعه، رفع نیازها و تصمیم گیری برای تکمیل و ایجاد زیرساخت ها، با برگزاری شورای توسعه و برنامه ریزی، سریع تر به ثمر می نشیند.
وی افزود: مصوباتی که در شورای برنامه ریزی به تائید اعضا می رسد، در جلسات متعددی پیگیری خواهد شد تا مردم نیز به سرعت نتایج حاصل شده را مشاهده کنند.
در ادامه «حشمت الله سلیمانی» معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران به بیان ظرفیت ها و چالش های مختلف شهرستان پاکدشت در حوزه های آموزشی، بهداشت و درمان، حمل و نقل، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری و... پرداخت و اظهار داشت: وجود تعداد زیادی از گلخانه های بزرگ و نزدیکی به بازار مصرف و همچنین راه اندازی سد مخزنی ماملو و تقویت سفره های آب زیر زمینی منطقه را از جمله فرصت های این شهرستان برشمرد.
وی استقرار بزرگترین تولیدکنندگان گل و گیاه کشور، تولید محصولات زراعی و باغی و برخورداری از شهرک های صنعتی را از نقاط قوت شهرستان پاکدشت برشمرد و اظهار داشت: کمبود آب شرب و کشاورزی، حاشیه نشینی و مهاجرت بی رویه را از نقاط تهدید این منطقه ذکر کرد.
«محمد صادق معتمدیان» استاندار تهران نیز در ادامه گفت: موضوع آمایش ملی باید در مقیاس شهرستانی مورد توجه قرار گیرد و در این راستا باید از اعتبارات دستگاه های ملی برای توسعه شهرستان ها بهره گرفت.
وی با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی پاکدشت افزود: در برنامه هفتم توسعه، تأمین 50 درصد ظرفیت آموزشی کشور هدفگذاری شده و یکی از مدلهای موفق در این زمینه، احداث هنرستانهای همجوار صنعت است که در پاکدشت به شکل مؤثری عملیاتی شده است.